VISIE

Ons doel en passie is om voor elk budget een geweldig interieur te creëren

een verlichte visie op design

Designstudio 32lux by Gert van Loenen Jr. is een studio voor (interieur) design en vormgeving.

Met zijn oog voor detail ziet Gert van Loenen Jr. details die anderen niet waarnemen. De mooiste ideeën ontstaan vaak uit lastige details. Door goed te luisteren en te observeren ontstaat een idee. Een idee vormt een schets en daarna een ontwerp. Doordacht, praktisch en vooral tijdloos. Wij kennen de laatste trends maar geven ons niet gemakkelijk over aan de (tijdelijke) stijl. We zetten trends om  naar tijdloos, eigentijds en nieuw design met slimme oplossingen. Geen kortstondige en vluchtige ontwerpen maar doordachte plannen die jaren later nog staan als een huis. Een eigen gezicht, uw eigen stijl. De stijl van Gert kenmerkt zich vooral voor de architectonische benadering waarbij wordt ontworpen van binnen naar buiten.

Designstudio 32lux regelt voor u het idee tot en met de uitvoering van het plan. Zover u dat wilt.

Of het nu om een badkamer, keuken, uitbouw, veranda of overkapping gaat of om de inrichting, kleuren en materialen voor uw woonkamer met verlichtingsplan, 32lux zorgt voor het idee wat bij u past. Ook voor uw verbouwingen maken wij een mooi plan en begeleiden het.

Met ons oog voor detail maar zeker ook de grote lijnen zijn wij in staat uit iedere ruimte het maximale te halen. Een andere visie en frisse kijk op uw interieur. Met ons ontwerp willen we mensen raken.

Laat ons meekijken en denken. Met onze ervaring en kennis kunnen wij samen tot een prachtig plan en uitvoering ervan komen.

tijdloos design begint met een eigen handschrift

Wie zijn onze opdrachtgevers
Onze opdrachtgevers zijn zowel bedrijven als particulieren.

Met wie werken we samen
32lux kan de opdrachtgever, zowel particulier als zakelijk, totaal ontzorgen. Samen met ons en onze specialisten wordt er samengewerkt aan een optimaal resultaat. Van een eerste moodboard en ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering en oplevering van het project. We maken gebruik van een netwerk aan leveranciers, bouwers en fabrikanten die meedenken en die gaan voor dezelfde hoge kwaliteit en klantgerichtheid. Door deze unieke samenwerking is 32lux in staat om complete huizen en interieurs te realiseren. Maar we blijven ook graag aan de kleine projecten werken.

plan van aanpak

PROJECTEN

PROJECT KEUKEN HÄNDELLAAN

PROJECT NIJKERK

PROJECT HET GIETVLOER HUYS SHOWROOM CULEMBORG

PROJECT HET GIETVLOER HUYS KANTOREN CULEMBORG

PROJECT HET GIETVLOER HUYS SHOWROOM VENLO

PROJECT JEANNE D'ARC

BK.01 Pictures

BK.01 Pictures

PROJECT BADKAMER HETEREN

PROJECT PERENBOOM

DIVERSE PROJECTEN

PROJECT HÄNDELLAAN

PROJECT KOUWENBERG

IN DE PERS: STIJLVOL WONEN PROJECT KOUWENBERG

PROJECT GEURTS

PROJECT SCHOL LINDERS

PROJECT VENRAY

PROJECT LOOMAN

new light on design