GERT VAN LOENEN JR.

GEDREVEN DOOR PASSIE EN ENTHOUSIASME

Welkom bij 32lux, een creatieve reis door de wereld van Gert van Loenen Jr., oprichter van 32Knots en 32lux designstudio.

Na een succesvolle carrière als modeontwerper en Creative Director van vooraanstaande modemerken, heeft Gert zijn passie voor design, reizen en cruises omgezet in een inspirerend avontuur.

Met meer dan 25 jaar ervaring heeft Gert een onderscheidende stijl ontwikkeld, gekenmerkt door tijdloosheid en een heldere visie. Zijn ontwerpen optimaliseren ruimtes, combineren creativiteit met functionaliteit en bieden onverwachte oplossingen. Als meester in kleuren, materialen en combinaties brengt zijn mode-achtergrond een uniek perspectief op interior design.

Gert van Loenen is niet alleen een gepassioneerde ontwerper, maar ook een levensgenieter die houdt van de mooie dingen van het leven. Reizen en het organiseren van cruises zijn essentiële elementen van zijn levensstijl. Het ontdekken van de wereld op een heerlijk cruiseschip brengt niet alleen luxe ervaringen, maar ook inspiratie die direct wordt toegepast in zijn ontwerpen.

Het creëren van levenslange herinneringen tijdens reizen, het verkennen van de wereld, het leggen van nieuwe vriendschappen en het omarmen van diverse culturen zijn de pijlers van Gert’s levensfilosofie. Gert van Loenen Jr. neemt je mee op zijn reis en laat je de wereld ‘voelen’. Hij is een denker en een dromer, altijd klaar om zowel zichzelf als anderen te verrassen.

Schoonheid, volgens Gert, is te vinden in alles om ons heen; het is aan ons om dit te (h)erkennen. Zijn passie voor creëren en vernieuwen streeft ernaar de wereld een beetje mooier te maken. Stap in zijn wereld en maak het ook jouw wereld. Bij 32lux gaat het niet alleen om ontwerpen; het gaat om het vormgeven van unieke ervaringen en het omhelzen van de schoonheid die overal te vinden is. We nodigen je uit om samen met ons op ontdekkingsreis te gaan en je eigen unieke wereld te creëren.

REIZEN IS INSPIRATIE - INSPIRATIE MAAKT CREATIE

new light on design

Kvk-nummer 84868244 I Btw.No. NL002986568B49