VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe brengt 32lux mijn persoonlijke smaak in kaart?

Bij 32lux draait alles om jouw smaak en voorkeuren. Wanneer je ons inschakelt, gaan we samen om de tafel zitten om al jouw wensen helder te krijgen. Na een grondig gesprek ontvang je een moodboard dat nauw aansluit op jouw specifieke wensen. Eventueel vragen we je ook om zelf aan de slag te gaan. Als het moodboard niet volledig aan je verwachtingen voldoet, is er altijd ruimte voor feedback en aanpassingen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken; het resultaat wordt altijd afgestemd op jouw unieke stijl, en je eindigt zeker niet in een gestandaardiseerde modelwoning, tenzij dat jouw voorkeur is.

Wat als het uiteindelijke ontwerp niet aan mijn verwachtingen voldoet?

De kans hierop is minimaal. Jij deelt wat je mooi vindt, terwijl wij vooral kijken naar praktische aspecten en samenhang. Tijdens het proces werken we nauw samen met jou, waarbij er veel ruimte is voor feedback. Aangezien er niets in werking wordt gezet zonder jouw goedkeuring, is de kans heel klein dat het uiteindelijke resultaat niet aan jouw verwachtingen voldoet.

Hoeveel tijd kost het uitvoeren van het interieuradvies?

De benodigde tijd voor het uitvoeren van het interieuradvies is afhankelijk van het aantal ruimtes en hun afmetingen.

Wat voor modules kan ik afnemen bij 32lux?

Bij 32lux leveren we maatwerk. Jij presenteert ons een interieurprobleem, en wij stellen een pakket samen op basis van jouw wensen. Denk hierbij aan verschillende onderdelen, zoals:

  • INTERIEURADVIES AAN HUIS
  • INTERIEURPLAN EN INDELING
  • INTERIEURPLAN MET BEGELEIDING EN UITVOERING
  • LOSSE MODULES
Keuken Design
Keuken Design

the best idea has yet to come