WAT KOST HET

Prijzen en Tarieven: Ontdek de Investering in Jouw Unieke Interieur

DIVERSE MODULES VOOR EEN UNIEK PLAN

Bij ons heb je de keuze uit losse modules of een volledig inrichtingsplan. Na ons kennismakingsgesprek ontvang je een offerte, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

De prijs is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de ruimte en je specifieke wensen. Een slaapkamerinrichting heeft bijvoorbeeld een andere prijs dan een compleet ontwerp voor de woonkamer en keuken. Aangezien elk project uniek is, geven we geen algemeen prijsidee zonder de ruimte te hebben gezien en je wensen te hebben besproken. Hieronder vind je wel een globale indicatie van de prijzen voor losse elementen.

Let op: Bij een op maat gemaakte offerte weet je vooraf precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Je hebt de keuze tussen een duidelijke prijsafspraak vooraf of een uurtarief met een achteraf berekening.

Voor meer gedetailleerde informatie bekijk onze MODULES pagina.

Bij adviesgesprekken op locatie rekenen wij reiskosten à €0,60/km en bij een kennismaking waarvoor we meer dan 30 km moeten reizen, brengen wij reistijd in rekening à €75,-/uur. Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening van de klant.

AANVULLENDE MOGELIJKHEDEN

Geen twee huizen, opdrachtgevers, en interieurwensen zijn hetzelfde. Hieronder geven we een globaal overzicht van extra opties waar je aan kunt denken. Onthoud dat dit maatwerk is, en we stellen graag een aangepaste offerte voor je op. Dit biedt je alvast een idee.

UNIEK INTERIEUR, UNIEKE PRIJS

Elk project is uniek, net als jouw interieur. Maatwerk staat centraal, waardoor het onmogelijk is een prijsindicatie te geven zonder een persoonlijk gesprek en inspectie van het object. Ons slimme kostenbesparende aanpak, met onderhandelingen bij fabrikanten en leveranciers, zorgt ervoor dat je uiteindelijk minder uitgeeft. Wij stellen graag een persoonlijke offerte op, volledig afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Als je een specifiek budget hebt, bespreken we samen de haalbare opties.

De getoonde tarieven zijn starttarieven en gebaseerd op een gemiddelde inschatting voor een woon- en eetkamer. Een aanbetaling van 25% is vereist. Alle tarieven zijn in euro’s, inclusief BTW.

Raadpleeg ook onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie.

the best idea has yet to come