DE MEERWAARDE VAN EEN INTERIEUR DESIGNER

Heb je onlangs een oudere woning gekocht en merk je dat bepaalde ruimtes niet helemaal aan je verwachtingen voldoen? Droom je van een slaapkamer waarin je echt kunt wegdromen, of ben je op zoek naar het perfecte kleurenschema voor je huis? In al deze situaties kan een interieurdesigner van onschatbare waarde zijn.

Misschien sta je voor een verbouwing en wil je een nieuwe indeling voor de woonkamer, badkamer of keuken. Weet je niet welke meubelopstelling, kleuren en verlichting het beste bij de ruimte passen? Of ben je toe aan nieuw meubilair en een compleet nieuwe stijl, maar heb je moeite om tot een gezamenlijke smaak met je partner te komen?

Bij verhuizingen, verbouwingen of herinrichtingen kom je voor belangrijke keuzes te staan die een grote impact hebben op de uiteindelijke uitstraling van je interieur. Daarom is het waardevol om interieuradvies in te winnen bij 32lux. Met onze ruime ervaring bieden we objectief advies en structuur in het inrichtingsproces, wat tijd en geld bespaart.

We streven ernaar om je te behoeden voor onnodige kosten en foute interieurkeuzes, zoals efficiënt ruimtegebruik, de juiste indeling, passende materialen en interieurproducten, harmonieus kleurgebruik en goede verlichting. Vroege betrokkenheid, voordat aankopen zijn gedaan en beslissingen zijn genomen, leidt tot het beste eindresultaat. In bestaande interieurs kunnen we ook zeker van betekenis zijn, maar onze ervaring leert dat vroegtijdige samenwerking resulteert in een mooier eindresultaat.

the best idea has yet to come