MODULES

Duidelijke Modules voor een Uniek Stappenplan

Bij 32lux begrijpen we dat geen opdracht en opdrachtgever hetzelfde is. Na ons eerste kennismakingsgesprek stellen we een plan van aanpak op, waarin alle details helder worden. Voor dit proces hebben we verschillende modules ontwikkeld, zodat we maatwerk kunnen bieden dat perfect aansluit bij jouw behoeften. Na het eerste gesprek ontvang je van ons een op maat gemaakte offerte en een gedetailleerd plan van aanpak. Op die manier zorgen we voor duidelijkheid en transparantie in elke fase van het project.

Laat je Inspireren tijdens een Thuisafspraak !

Na een persoonlijk bezoek bij jou thuis ben je gegarandeerd gevuld met inspiratie en handige tips. Wil je meer weten? Klik dan op de bovenstaande knop voor uitgebreide informatie.

Thuisafspraak voor Persoonlijk Interieuradvies

Na een bezoek bij jou thuis bespreken we uitvoerig jouw wensen. Hieruit volgt een moodboard, een 2D-ontwerp met de nieuwe indeling, en een visueel plan. Ook een voorstel voor kleuren en materialen maakt integraal deel uit van ons advies.

Klik op de bovenstaande knop voor meer informatie en ontdek hoe wij jouw ideale interieur realiseren!

Uitgebreid Programma voor Visueel Interieurontwerp

Naast alle eerder genoemde stappen, brengen we met behulp van fotobewerking ook visueel in beeld hoe het eindresultaat eruit zal zien. We verzorgen gedetailleerde tekeningen voor maatwerkmeubels en bieden begeleiding bij het vinden van een geschikte aannemer, schilder, of andere benodigde diensten.

Daarnaast nemen we de verantwoordelijkheid voor het regelen van alle benodigde bestellingen en coördineren we nauwgezet met de leveranciers.

Klik op de knop hierboven voor meer gedetailleerde informatie.

Modulaire Dienstverlening voor Unieke Projecten

Aangezien elk project een specifieke aanpak vereist, bieden we al onze diensten ook afzonderlijk aan. Heeft u behoefte aan slechts een lichtplan of wenst u een prachtig ontwerp voor uw keuken of badkamer? Wij stellen met plezier een op maat gemaakt concept en een gedetailleerde offerte voor u op.

Klik op de bovenstaande knop voor meer informatie over onze modulaire aanpak.

the best idea has yet to come