MODULE SPECIAL

4.

LOSSE MODULES = MAATWERK

Het vinden van de perfecte bank of raamdecoratie kan een uitdaging zijn. Welke kleur past het beste in je woonkamer? Als je alleen advies nodig hebt en geen volledig interieurplan, bieden wij ook losse modules aan. Samen met jou maken we keuzes en komen we tot een persoonlijk advies dat past bij zowel je huidige als nieuwe interieur.

Ontdek hieronder de mogelijkheden van onze losse modules:

ADVIES OVER RAAMDECORATIE

Wat is de ideale raamdecoratie voor jouw ramen? Welke gordijnen passen het best bij jouw schuifpui of openslaande tuindeuren? En hoe kies je de perfecte kleur en materialen? Na een oriënterend gesprek brengen we een bezoek aan jouw huis met een selectie stalen. We voorzien je van advies over de beste keuzes voor zowel je huidige als nieuwe interieur. 32lux werkt samen met ervaren stoffeerders die nauwkeurige metingen bij je thuis verrichten.

MEUBELADVIES & PERSONAL SHOPPING

Wat is de optimale maat voor je vloerkleed en welk model eettafel past het beste? We bieden advies over de belangrijke overwegingen en geven inzicht in de verschillende mogelijkheden. Daarnaast stellen we een meubelplan op dat volledig aansluit op jouw wensen. Indien gewenst, begeleiden we je persoonlijk bij het shoppen voor meubels, verlichting en woonaccessoires, zowel fysiek als digitaal.

KLEURADVIES

Een kleuradvies begint altijd met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we de ruimte(s) en bespreken we je wensen. Daarna wordt het kleuradvies samengesteld bij 32lux op kantoor. Het uitgewerkte kleuradvies ontvang je digitaal, inclusief kleuren, sfeerbeelden en bijbehorende producten, met eventuele verfstalen.

MOODBOARD

Bij 32lux is een moodboard een visueel sfeerbord dat kleur en gevoel weergeeft. Hiermee brengen we ons advies op een visuele manier over naar jou als klant. Het moodboard biedt een helder beeld en gevoel van je nieuwe inrichting. Je vindt op het moodboard ideeën voor kleuren en meubels, een vloerkleed, wanddecoratie en woonaccessoires.

PLATTEGROND EN FOTO 3D ONTWERP

Samen met het kleuradvies en het moodboard vormt een plattegrond de basis van het interieurontwerp. Als je vragen hebt over de indeling van je woning of zakelijk pand, kunnen we één of meerdere indelingen uitwerken om het gemakkelijker te maken beslissingen te nemen.

Wanneer je deze indelingen niet alleen als plattegrond, maar ook in een foto 3D-ontwerp ziet, lijkt het alsof je al in je nieuwe interieur staat. Klanten ervaren vooral deze foto 3D-visuals als zeer prettig; je ziet niet alleen de meubels op de juiste plek en in de juiste afmetingen, maar ook in combinatie met de vloer, raambekleding en de nieuwe kleuren op de wanden.

De plattegrond kan worden getekend met zowel bestaande als nieuwe meubels en is altijd op schaal.


LICHTPLAN

Naast kleur is verlichting een van de meest sfeerbepalende elementen in je interieur. Het is daarom essentieel om de juiste lichtbron op de juiste plek te hebben, maar dat is vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Bij 32lux helpen we je graag door een lichtplan op maat te maken. We overwegen welke basisverlichting, praktische verlichting en sfeerverlichting nodig zijn en bepalen de optimale hoogte voor elke lichtbron.

Het lichtplan wordt visueel weergegeven op een zwart-wit plattegrond met gekleurde stippen die aangeven waar elke lamp wordt geplaatst. Bovendien voegen we een verlichtingsbord toe, zodat je kunt zien hoe de geadviseerde lampen eruitzien. Kies je voor een compleet inrichtingsplan, dan voegen we alle details toe aan de productprijslijst, zoals omschrijvingen, afmetingen van de lampen, waar je ze kunt kopen, en de kosten.

Voor totale nieuwbouw of verbouwing stellen we een uitgebreid lichtplan op, waarop de locaties van stopcontacten, plafondlichtpunten en schakelaars zijn aangegeven. Ook andere elektrische elementen, zoals leidingen voor luidsprekers, tv’s en wandlampen, worden hierin opgenomen.

MEUBEL MAATWERK

Elk interieurontwerp vraagt om maatwerk, en dat geldt ook voor meubels. De ideale inbouwkast, wandmeubel, badkamermeubel of tv-meubel is vaak niet standaard verkrijgbaar. Daarom ontwerpen wij aangepaste meubelstukken die perfect op maat, qua materiaal en kleur voldoen aan de wensen. Wij beschikken over geschikte adressen en verzorgen de offertes voor deze op maat gemaakte meubels.


*Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en dekken reiskosten binnen een straal van 30 km rondom Cuijk. Voor locaties buiten deze straal wordt een kilometervergoeding van € 0,60 per kilometer in rekening gebracht.
the best idea has yet to come