MODULE LUXURY

3.

INTERIEURPLAN LUXURY

Ben je net verhuisd naar een nieuwe woning of overweeg je veranderingen in je interieur aan te brengen? In beide gevallen is het cruciaal om in een vroeg stadium een doordacht interieurplan op te stellen. Wij staan klaar om je te begeleiden bij de vele facetten die hierbij komen kijken. Hoewel je wellicht weet wat je mooi vindt, is de vertaalslag naar je eigen woning soms een uitdaging. Middels een gedetailleerde plattegrond en eventuele 3D-visualisaties nemen we je mee door de mogelijkheden die jouw woning te bieden heeft. Ik focus op creatieve (maatwerk) oplossingen die zorgen voor optimaal ruimtegebruik. Met een Interieurplan Luxury en een doordachte indeling voorkom je onaangename verrassingen en beheers je de financiële aspecten van je project.

STAP A:

INTERIEURVERKENNING

Bij ons eerste gesprek in jouw huis gaan we dieper in op al jouw interieurwensen. We nemen de tijd om te ontdekken welke ruimtes je wilt aanpakken en bespreken het beschikbare budget. Om dit goed te kunnen doen, hebben we enkele zaken van je nodig, waaronder een plattegrond, foto’s van de huidige situatie en afbeeldingen van meubelstukken die je wilt behouden. Als er geen plattegrond beschikbaar is, kunnen we er een voor je maken en zorgen we voor de nauwkeurige inmeting van de ruimte. Zo zetten we de eerste stappen naar een op maat gemaakt interieurontwerp.

STAP B:

RUIMTE-INDELING & MOODBOARD

Met alle verzamelde informatie gaan we vol enthousiasme aan de slag met het samenstellen van een moodboard. Dit moodboard reflecteert de conclusies van ons gesprek en werpt licht op onze visie voor het interieur. Het visualiseert de beoogde woonsfeer en stijl, en geeft een overzicht van de voorgestelde kleuren en materialen voor de ruimte. Omdat de indeling van meubels van essentieel belang is, ontwerpen we ook een plattegrond met de nieuwe opstelling. Op deze manier zetten we concrete stappen om jouw ideale interieur tot leven te brengen.

STAP C:

OVERLEGGEN

Tijdens dit overleg stemmen we de voorgestelde ideeën en plannen af, waarbij de 2D-plattegrond centraal staat.

We bespreken ook de meubelindeling en eventueel maatwerk voor meubels en kasten. Het concept voor eventueel maatwerk en andere creatieve oplossingen, die bijdragen aan een optimaal gebruik en indeling van de ruimte, wordt grondig bekeken. Zodra alle details zijn besproken en helder zijn, vormt dit het vertrekpunt voor de verdere uitwerking van het interieurontwerp.

STAP D:

3D-FOTO IMPRESSIE

Met behulp van bewerkte foto’s van de huidige situatie bieden we je een helder beeld van de mogelijke veranderingen en het toekomstige uiterlijk. De kleuren worden nauwkeurig weergegeven, wat bijdraagt aan een duidelijke visualisatie van de uiteindelijke uitstraling van jouw huis.

Daarnaast integreer ik een lichtplan in het advies en geef ik aan welke verlichting het meest geschikt is om het gewenste resultaat te bereiken. Op deze manier creëren we een totaalbeeld dat je een realistische indruk geeft van de beoogde veranderingen.

STAP E:

PRESENTATIE

Het langverwachte moment is aangebroken! Het moodboard, de 3D-foto impressies, en het advies voor materialen en kleuren zijn gereed. We plannen een afspraak bij jou thuis om het complete plan te presenteren. Zelfs eventuele ingebouwde meubelstukken, inclusief afmetingen, zijn in dit plan opgenomen.

Met dit advies beschik je over een concreet plan om te gaan winkelen. Of het nu gaat om meubels, raambekleding, of het zoeken naar een schilder of aannemer, je hebt alle informatie die je nodig hebt. We laten het volledige plan digitaal bij je achter, zodat je alles op je gemak nog eens kunt bekijken.

STAP F:

REALISATIE

Na de presentatie van het interieurontwerp gaan we over tot de planning van de uitvoering. 32lux neemt, samen met haar partners, alle werkzaamheden voor haar rekening, waaronder vloerlegging, schilderwerk, eventueel maatwerk voor meubels, installatie van raamdecoratie en verlichting. Wij verzorgen de bestellingen en coördineren alle activiteiten met de leveranciers.

Als finishing touch wordt de betreffende ruimte op smaakvolle wijze gestyled met unieke accessoires, zodat je volop kunt genieten van je vernieuwde thuis, helemaal naar jouw wensen en binnen het gestelde budget!

the best idea has yet to come