MODULE INSPIRATION

1.

Ontvang Deskundig Interieuradvies voor Jouw Nieuwe Thuis

Sta je voor de uitdaging van een nieuw huis en weet je niet waar te beginnen? Of ben je van plan je interieur een make-over te geven, maar raak je overweldigd door alle keuzes? Geen zorgen, wij zijn er om je te begeleiden!

Tijdens ons interieuradvies, dat ongeveer twee uur duurt en bij jou thuis plaatsvindt, bespreken we al jouw wensen en ideeën. Of het nu gaat om kleuren op de muren, de keuze tussen houten, pvc- of betonvloeren, of andere interieurvraagstukken, wij helpen je de juiste beslissingen te nemen. Je zult versteld staan van de inspiratie en ideeën die we samen genereren.

Als je na ons thuisadvies nog meer diepgang en gedetailleerdheid wilt, bieden wij graag een passend interieurplan aan. Maar zelfs na ons vertrek ben je boordevol inspiratie om je huis te transformeren. Laat ons je begeleiden naar een interieur dat perfect past bij jouw stijl en behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op!

A: VERKENNEN

Onze reis begint met een telefonisch consult. Tijdens dit gesprek nemen we de tijd om jouw interieurwensen te bespreken en te ontdekken waar je advies over wilt ontvangen. Om dit gesprek effectief te maken, is het handig als je vooraf foto’s van de huidige situatie met ons deelt. Op basis van deze informatie worden jouw wensen duidelijk en krijg je een helder beeld van wat je van ons advies kunt verwachten. Met deze inzichten bereiden wij ons voor op de volgende stap: een persoonlijke afspraak.

STAP B: KLEURADVIES, TIPS & INSPIRATIE

Bij jou thuis bieden we uitgebreid advies voor een specifieke ruimte. Je hebt de vrijheid om al je vragen te stellen, en wij delen onze expertise over interieurontwerp. Tijdens dit consult bespreken we diverse aspecten, waaronder de optimale indeling en kleurgebruik. Ter plaatse bekijken we samen de mogelijkheden voor meubels en verlichting. Na twee uur zit je boordevol inspiratie en concrete mogelijkheden. Je zult niet kunnen wachten om met de verkregen ideeën aan de slag te gaan en je ruimte te transformeren.

*De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en dekken reiskosten binnen een straal van 30 km rondom Cuijk. Voor locaties buiten deze straal wordt een toeslag van € 0,60 per kilometer in rekening gebracht.

the best idea has yet to come