MODULE PREMIUM

2.

INTERIEURPLAN PREMIUM

Herstel de Rust en Balans in Jouw Interieur

Als je de harmonie en rust in je interieur mist, kan het vinden van de juiste kleuren en materialen een uitdaging zijn. Het combineren ervan lijkt wellicht ingewikkeld. Ons premium interieurplan biedt de oplossing. We creëren een ontwerp waarbij de keuze van kleur, materiaal, structuren, en stoffen, maar vooral ook een heroverweging van de indeling, jouw interieur een compleet nieuwe uitstraling geeft. Voor advies over meerdere ruimtes stellen we natuurlijk graag een passend voorstel op. Ontdek hoe wij jouw interieur naar een hoger niveau tillen.

STAP A:

ONTDEKKEN

Tijdens het kennismakingsgesprek bij jou thuis nemen we uitgebreid de tijd om al jouw interieurwensen te bespreken. We onderzoeken welke ruimtes aangepakt moeten worden en bepalen het budget. Om een goed beeld te krijgen, vragen we je om enkele essentiële zaken te delen, zoals een plattegrond, foto’s van de huidige situatie en afbeeldingen van meubels die je graag wilt behouden. Als er geen plattegrond beschikbaar is, kunnen we er een voor je maken en zorgen voor nauwkeurige metingen van de ruimte. Zo leggen we de basis voor een succesvol ontwerpproces.

STAP B:

INDELING/PLATTEGROND & MOODBOARD

Met alle vergaarde informatie starten we het creatieve proces met het maken van een moodboard. Dit moodboard geeft een samenvatting van ons gesprek en belicht onze visie op jouw interieur. Het visualiseert de beoogde woonsfeer en stijl, en presenteert de voorgestelde kleuren en materialen voor jouw ruimte. Aangezien de meubelindeling van cruciaal belang is, creëren we ook een plattegrondtekening met de nieuwe opstelling. Op deze manier leggen we de basis voor een doordacht en harmonieus ontwerp.

STAP C:

MATERIAAL & KLEURPLAN

In dit gedeelte presenteren we een uitgewerkt plan voor kleuren op de wanden, het plafond, en natuurlijk de algehele aankleding. Ook omvat dit de selectie van vloerbedekking, raamdecoratie en meubels. Het is essentieel dat alles perfect op elkaar is afgestemd voor een harmonieus en gebalanceerd geheel. Deze samenhang draagt bij aan de rust en het gevoel van geborgenheid in het interieur.

Bijzondere aandacht gaat uit naar het toevoegen van persoonlijke items, omdat dit een uniek karakter aan je huis geeft en voorkomt dat het de uitstraling van een perfecte showroom krijgt. Onze visie is dat het duidelijk moet zijn wie er in het huis woont en dat deze persoonlijkheid goed tot uiting komt. Kortom, een prachtige mix tussen jou en onze expertise!

STAP D:

PRESENTATIE

Het langverwachte moment is aangebroken! Het moodboard, de 2D plattegrond en het materiaal- en kleuradvies zijn volledig uitgewerkt. Hiermee plannen we een afspraak bij jou thuis om het gehele plan te presenteren. Inclusief eventueel maatwerk meubilair met de bijbehorende afmetingen.

Dit advies biedt een concreet plan van aanpak. Of je nu op zoek bent naar meubels, raambekleding, een schilder of aannemer, met dit uitgewerkte plan heb je de leidraad om aan de slag te gaan. Het volledige plan laat ik digitaal bij je achter, zodat je alles op je gemak kunt bekijken en de volgende stappen kunt plannen.

the best idea has yet to come